Katarina Ewerlöf har läst in romanen Min mamma har bara så lätt för att bli brun. Publicerades som ljudbok den 10 oktober 2021 och finns på Storytel och övriga ljudboksutgivare samt på bibliotek.

Ny roman september 2021

11. Maj, 2021

Ny roman - 15 september 2021

Min mamma har bara så lätt för att bli brun, heter den nya romanen som ges ut genom Lava förlag. Kommer som pappersbok 15 september samt som ljudbok på Bokea den 10 oktober med en av våra populäraste ljudboksinläsare Katarina Ewerlöf.

Ljudbok

Handlingen

Kommunalrådet som försvann utspelar sig i den medelstora staden Lillängen där kommunalrådet plötsligt försvinner.

Kärlek, hat och hämnd är några av ingredienserna i denna spänningsroman om livet i ett samhälle där allt på ytan ser ut att vara lugnt men där intriger, politiskt spel, våld och otrohet förekommer. Du får även följa hur det var att växa upp som ung tjej under den sexuella revolutionen på 1960-talet.

Pengar, makt och hämnd är starka drivkrafter. Men skulle någon behöva dö innan alla var nöjda? Ingenting skulle bli som förut. 

Via länken nedan hittar du denna ljudbok. Du hittar den även på alla andra ställen som säljer ljudböcker, samt i bokhandeln som vanlig pappersbok.

 https://www.storytel.com/se/sv/books/1877075-Kommunalr%C3%A5det-som-f%C3%B6rsvann