Katarina Ewerlöf har läst in romanen Min mamma har bara så lätt för att bli brun. Publiceras som ljudbok den10 oktober 2021 på Storytel mf l

Ny roman september 2021

11. Maj, 2021

Ny roman - 15 september 2021

Min mamma har bara så lätt för att bli brun, heter den nya romanen som ges ut genom Lava förlag. Kommer som pappersbok 15 september samt som ljudbok den 10 oktober med en av våra populäraste ljudboksinläsare Katarina Ewerlöf.

2021-05-05

Sanna Ekman läser in "Inga tårar för Doris"

Skådespelerskan Sanna Ekman läser in Inga tårar för Doris som ljudbok. På grund av tekniska problem blir utgivningen något fördröjd. Den kommer att finnas senare under året att ladda ner.

Sanna Ekman uppläsare av Inga tårar för Doris

Ljudbok

Handlingen

Kommunalrådet som försvann utspelar sig i den medelstora staden Lillängen där kommunalrådet plötsligt försvinner.

Kärlek, hat och hämnd är några av ingredienserna i denna spänningsroman om livet i ett samhälle där allt på ytan ser ut att vara lugnt men där intriger, politiskt spel, våld och otrohet förekommer. Du får även följa hur det var att växa upp som ung tjej under den sexuella revolutionen på 1960-talet.

Pengar, makt och hämnd är starka drivkrafter. Men skulle någon behöva dö innan alla var nöjda? Ingenting skulle bli som förut. 

Via länken nedan hittar du denna ljudbok. Du hittar den även på alla andra ställen som säljer ljudböcker, samt i bokhandeln som vanlig pappersbok.

 https://www.storytel.com/se/sv/books/1877075-Kommunalr%C3%A5det-som-f%C3%B6rsvann